Rome reis oktober 2015

Van 9 tot 14 oktober leid ik een reis naar Rome waarin ik u mijn favoriete plekken van de Eeuwige stad laat zien. We gaan natuurlijk naar  de Sint-Pieter, naar de San Clemente – de kerk in lagen- en naar Trastevere waar we de vespers bijwonen in de prachtige kerk van Santa Maria in Trastevere. We gaan naar het Forum Boarium, waar in het oude Rome de veemarkt gehouden werd en bezoeken een van de verborgen parels van de stad, de basiliek van San Giorgio in Velabro. Tenslotte heb ik nog een speciale Vaticaanse verrassing in petto, waar ik nog niets over kan en wil zeggen.

 

Meer informatie vindt u hier: 

 

 
 

Agenda

De nieuwe paus

'Habemus papam!' schalde er op 13 maart over het majestueuze Sint-Pietersplein in Rome. Paus Franciscus is zijn naam, maar wat weten we nu eigenlijk over de nieuwe opvolger van Petrus?

Lees meer..
Vaticaan op YouTube